Trimite cerere creare cont
cu ajutorul contului veti putea utiliza sistemul de comenzi online L'Intesa Promotive

Pentru a va putea activa contul dvs. in cadrul sistemului de comenzi L'Intesa Promotive trebuie sa completati campurile de jos cu informatiile companiei dvs..
Procesarea si activarea contului se va realiza in maxim 24 de ore. In cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

Date companie

Adresa companie

Date contact

 
 

Cont pentru sistemul de comenzi www.intesa.ro

  • trebuie sa contina minim 8 caractere, doar litere, cifre si caracterele "_", "-" si "."
  • trebuie sa contina minim 8 caractere si nu poate fi aceeasi cu numele utilizatorului


Prin trimiterea cererii de inregistrare confirmati ca ati citi si sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare, Politica de Confidentialitate si ca datele dvs. personale, introduse de dvs. sa fie introduse in baza de date a companiei L’Intesa Promotive SRL. Aceasta isi rezerva dreptul de a prelucra direct informatiile continute in scopul livrarii/ facturarii comenzilor. La cerere dvs. scrisa, datata si semnata, adresata catre L’Intesa Promotive SRL, Chisoda, DN 59 KM8+ 550M, Hala 7, compania va confirma daca prelucreaza sau nu datele care va privesc,va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime, in mod gratuit datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiilor Regulamentului European general privind protectia datelor (GDPR) Nr. 679/2016 si va inceta in mod gratuit prelucrarea in scop de marketing direct a datelor care va privesc. Datele dvs. nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia departamentului de facturare / marketing al L’Intesa Promotive SRL. In cazul in care nu doriti sa acceptati cele mai sus scrise, ne vom afla in incapacitate de comunicare si preluare/facturare a comenzilor.


Datele introduse vor fi verificate si veti fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru a definitiva inscrierea dvs. si semnarea contractului de colaborare.


 

Oferte speciale la filtre si alte produse din catalogul nostru

^